Team Solo wordt ondersteund door de volgende sponsors:

Tortu
Tortu biedt een verfrissende line-up van vrijstaande baden, wastafels, kranen en accessoires. Tortu’s denkwijze over badkamerinrichting, zowel minimalistisch als innovatief, is gebaseerd op de eigenzinnige Dutch Design traditie. Dit resulteert in ontwerpen die niet gebonden zijn aan conventie, maar een duidelijk doel voor ogen hebben: het creëren van een moment van rust en ontspanning voor bezoekers van badkamers over de hele wereld.

De inspiratie voor de design filosofie van Tortu komt van de zeeschildpad: een van de oudste reptielen op aarde. De zeeschildpad is te vinden in meerdere oceanen en heeft zich perfect aangepast aan diverse klimaten en leefomgevingen. Bovendien brengt de zeeschildpad geluk. Het is deze balans waar Tortu naar streeft wanneer zij haar producten ontwerpt.

BadenVrijstaande wastafels

Tortu is gevestigd in een van de kleinste landen op aarde, maar het bedrijf is vastberaden om het Nederlandse ontwerp van badkamers, wastafels en kranen te introduceren bij een wereldwijd publiek.  De kwaliteit en vooruitstrevendheid van Tortu’s ontwerpen zijn van groot belang bij het realiseren van die doelstelling. Ga voor meer informatie naar www.tortuworld.com (Copyright Tortu)

 

Venturi Sailing
Venturi Sailing is de specialist voor uw zeilopleiding en zeil- of motorboot vakantie in Zeeland en Kroatië. Als CWO erkende vaarschool verzorgt Venturi Sailing zeilopleidingen op kajuitjachten van beginners- tot gevorderd niveau. Dit is de ideale voorbereiding op een heerlijke zeilvakantie.
Voor beginner tot gevorderde de ideale voorbereiding op voor een heerlijke zeilvakantie. Ook voor het huren van een zeil- of motorjacht in Nederland of buitenland is Venturi Sailing het juiste adres.

Vanuit de gemeentelijke jachthaven in Yerseke verhuren wij verschillende zeiljachten en verzorgen wij onze zeillessen. Wij bieden een zeer gevarieerde vloot aan schepen. Zoekt u comfort, denkt u aan droogvallen of meedoen aan een wedstrijd: wij bieden het allemaal! Yerseke: het centrum van de mossels, bekend van zijn oesters en oesterputten, ligt aan het unieke natuurgebied van het Nationaal Park Oosterschelde. Tijdens het varen op dit mooie getijdenwater kan het maar zo zijn dat u verrast wordt door wat bruinvissen of zeehonden.

Naast onze zeilopleidingen vanuit Yerseke en verhuur in Zeeland verzorgen wij ook uw zeiltrip of motorboottocht elders in Europa. Wij zijn met name gespecialiseerd in de vaargebieden rond Kroatië, Noorwegen, Zweden en Griekenland. Ga voor meer informatie naar www.venturi-sailing.nl (Copyright Venturi Sailing)

 

Team Solo vaart met de expertise van de volgende suppliers:

DSC_0006DSC_0014

Carlstahl-watersport, voorziet ons van alle lijnen, schoten, vallen en verstaging. De boot is nu volledig voorzien van Gleistein racing lijnen.  In Zaandam maken zij veel lijnen voor mega- en superjachten, op de 40 meter lange splitstafels. Maar zoals bij ons kunnen ook kleinere boten uitgerust worden met het beste materiaal. http://carlstahl-watersport.nl/team-solo/

 

Crewsaver
Reddingsvesten, immersion suits, persoonlijke AIS beacons, werplijnen en boeien. Veiligheid en comfort gaan nu hand in hand op de Mini. De zwemvesten zijn 3D gevormd en zitten net als een t-shirt!

http://www.crewsDSCF1421aver.co.uk/123

 

Gaastra Pro Gear
Dit Nederlandse kledingmerk is zich altijd aan het verbeteren, dit jaar hebben ze dan ook met Team Brunel in de Volvo Ocean Race 3-laags Gore-Tex Pro zeilpakken ontwikkeld. Omdat wij vaak dagenlang moeten leven in ons zeilpak, zijn we zeer blij met onze broek, jassen en smock van Gaastra.

DSCF1539Gaastra - Gore-Tex fabric

Gaastra - Gore-Tex fabric

 

Aquaplanning
Geert-Jan Smolders van Aquaplanning geeft een compleet assortiment aan cursussen voor iedere watersporter. Hij is thuis in zowel theorie als praktijk, van elektronische instrumenten tot motoren en voor zowel zeil- als motorboten. Enkele voor grote zeilraces verplichte cursussen waaronder het Short Range Certificate (marifoon), de OPST survivaltraining en de praktische EHBO zijn alle bij Aquaplanning te volgen.